Moonlight

Moonlight

First air date: 28.09.2007CANCELED
Your rating: 0
9.4 5 votes

Creator

Cast

Jason Dohring isJosef Kostan
Josef Kostan
Shannyn Sossamon isCoraline Duvall
Coraline Duvall
Sophia Myles isBeth Turner
Beth Turner

Video trailer

Synopsis

La lumina lunii – Filmul prezinta povestea neobisuita a unui vampir care lucreaza ca detectiv particular si se indragosteste de o muritoare.

Mick St. John este un detectiv nemuritor din Los Angeles care incalca regulile traditionale ale speciei sale vampirice si isi foloseste inteligenta si puterile supranaturale pentru ai ajuta pe muritori. Mick a fost transformat cu 60 de ani in urma de catre proaspata sa sotie, seducatoarea Coraline. Vesnic 30 de ani, Mick este la fel de atragator si carismatic, ca si in ziua in care a fost transformat si ii evita pe cei din neamul sau care ii vad pe muritori doar ca hrana. Cu un numar foarte scazut de semeni care ii impartasesc viziunea, cum ar fi si Josef un vampir vesnic tanar, bogat si rautacios, Mick isi petrece vesnicia ajutand-ui pe cei vii.

Schimbarea in Mick a survenit intr-o noapte, cu ani in urma, cand a salvat viata unei fetite, realizand ca doreste sa fie o persoana mai buna. Acum caile lor se intersecteaza din nou, intre cei doi dezvoltandu-se o legatura deosebita. Ajunsa la varsta maturitatii acum, Beth Turner este o frumoasa si ambitioasa reporter online. Reluarea legaturii cu aceasta aduce in sufletul lui Mick sentimente pe care acesta stie ca nu le poate urma fara sa expuna o parte din sine, ceea ce l-ar face un monstru in ochii lui Beth. Astfel, traind in doua realitati, razboindu-se cu adversarii sai din lumea nemuritoare si indragostindu-se, Mick descopera misterele si placerile pe care o viata de muritor le poate oferi.

Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Moonlight
Original title Moonlight
First air date Sep. 28, 2007

Seasons and episodes

1 Season 1 28.09.2007