Alcatraz

Alcatraz

First air date: 16.01.2012CANCELED
Your rating: 0
9.5 4 votes

Creator

Cast

Sarah Jones isRebecca Madsen
Rebecca Madsen
Robert Forster isRay Archer
Ray Archer
Sam Neill isEmerson Hauser
Emerson Hauser
Jonny Coyne isEdwin James
Edwin James
Jorge Garcia isDiego Soto
Diego Soto
Parminder Nagra isLucy Banerjee
Lucy Banerjee

Video trailer

Synopsis

Alcatraz este un thiller ce are în prim plan cea mai celebră închisoare din America – Alcatraz – odată casă a celor mai celebri criminali, violatori, răpitori și hoți.
Când detectivei Rebecca Madsen de la departamentul de poliție din San Francisco îi este repartizat un caz de omucidere, aceasta descoperă amprentele lui Jack Sylvane, un fost deținut din Alcatraz care a murit cu câteva decenii în urmă.

Acest lucru îi trezește imediat interesul Rebeccăi, mai ales că bunicul și unchiul acesteia au fost gardieni ai închisorii, iar atunci când agentul guvernamental Emerson Hauser încearcă să îi împiedice investigația, ea devine și mai hotărâtă să afle adevărul.

Madsen va apela la expertul Alcatraz și mare fan al revistelor de benzi desenate, dr. Diego “Doc” Soto, pentru a pune cap la cap piesele secvențelor inexplicabile ale evenimentelor. Cei doi descoperă nu numai că Sylvane trăiește, dar și că hoinărește liber pe străzile orașului San Francisco. Mai mult, acesta nu a îmbătrânit deloc în perioada în care era prizonier în Alcatraz.

Cercetând mai atent istoria Alcatrazului, secretele guvernamentale și chiar legăturile familiale ale Rebeccăi, cei doi descoperă că Sylvane este numai o mică parte a unei amenințări mult mai mari și mai sinistre din prezent. De-a lungul investigației Madsen și Soto vor afla că Sylvane nu este singurul prizonier care a reapărut, și că agentul Hauser știa de secretul închisorii și aștepta întoarcerea prizonierilor.

Alcatraz
Alcatraz
Alcatraz
Alcatraz
Alcatraz
Alcatraz
Alcatraz
Original title Alcatraz
First air date Jan. 16, 2012

Seasons and episodes

1 Season 1 16.01.2012