The Sunchaser

The Sunchaser

It began as a kidnapping. It became a journey of hope. Air date: 29.05.1996 USA Runtime: 122 min. R
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Woody Harrelson isDr. Michael Reynolds
Dr. Michael Reynolds
Talisa Soto isNavajo Woman
Navajo Woman
Anne Bancroft isDr. Renata Baumbauer
Dr. Renata Baumbauer
Jon Seda isBrandon '
Brandon '
Alexandra Tydings isVictoria Reynolds
Victoria Reynolds

Synopsis

Gonind spre soare – Un film violent regizat de Michael Cimino, omul care a creat una dintre cele mai cutremuratoare opere cinematografice realizate vreodata, Vanatorul de cerbi. Pentru a reda intensitatea acestui thriller construit in stilul New Age, Cimino si-a ales un actor principal capabil de a se face iubit si urat de telespectatori aproape simultan – Woody Harrelson. El il interpreteaza pe Michael Reynolds, un tanar si extrem de bogat medic oncolog din Los Angeles care este preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani, pe nume Brandon Monroe. Pe jumatate Cherokee, acest minor extrem de periculos care are cancer in faza terminala, si-a ucis tatal vitreg si i-a rupt in bataie pe toti doctorii care au incercat sa-l vindece.

Profitand de un moment de neatentie din partea politistilor care-l supravegheaza si de lipsa de precautie a lui Reynolds, psihopatul reuseste sa-l rapeasca pe acesta. Sub amenintarea permanenta a mortii, doctorul este dus de pacient intr-o masina furata pana la o rezervatie de indieni din Arizona. Odata ajuns acolo Brandon intentioneaza sa se scufunde intr-un lac, despre care mitologia indiana spune ca ar avea puteri supranaturale.

Pe drum cei doi intalnesc gasti de motociclisti furiosi, soparle si mai multi apologeti ai miscarii New Age. O serie de alte situatii limita cu iz de vodoo, ii va apropia, in mod paradoxal, pe cei doi asa de mult incat Reynolds va ajunge sa fure bani pentru a-i cumpara medicamente lui Brandon.

The Sunchaser
The Sunchaser
The Sunchaser
The Sunchaser
Original title The Sunchaser
IMDb Rating 6.2 3,153
TMDb Rating 5.9