The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock

The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock

Air date: 01.12.1998 USA Runtime: 77 min. G
Your rating: 0
9.5 2 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Tinutul stravechi VI: Secretul pietrei Saurus – Pe îndepãrtata margine a Marii Vãi se aflã misterioasa Piatrã Saurus, iar gemenii Trei-Coarne, Dinah si Dana au fugit de acasã în cãutarea ei.

Doar Piciorus, Cera, Spike, Ducky si Petrie îi mai pot aduce înapoi acasã. Tinutul strãvechi VI: Secretul Pietrei Saurus este o aventurã fantasticã, plinã de cântece amuzante, de umor, aventurã si… mister. Legendele vorbesc despre faptul cã Piatra Saurus abate ghinioul din Valea cea Mare. Este oare adevãrat? Se poate ca misteriosul Gâtlung, cãruia i se mai spune Doc, sã fie faimosul Dinozaur Singuratic care poate învinge un Carnivor cu coada sa precum un lasou?

Pentru a descoperi adevãrul, Piciosus si prietenii sãi trebuie sã strãbatã Valea si sã-l înfrunte de unii singuri pe amenintãtorul Carnivor. În timpul acestei aventuri, micutii dinozauri vor învãta ce înseamnã schimbarea, resemnarea si responsabiliatea. Dacã te uiti suficient de atent, s-ar putea ca uneori sã descoperi un erou chiar în familia ta!

The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock
Original title The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock
IMDb Rating 5.9 2,621
TMDb Rating 5.8